Hvem vi er

Vores historie

Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co., Ltd.

Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co., Ltd. er beliggende i Lianyungang by, som kaldes Det Hellige Land for medicinsk innovation i Kina, med et areal på mere end 56.000 m2.

Producent med Core Technology
I 2007 begyndte Jinkang Pharmas R&D-team at fokusere 99 % indsats på undersøgelsen af ​​âHvordan får man L-methylfolat til at være stabilt?

I 2012 løste Jinkang Pharma endelig de globale vanskelige problemer og udviklede det stabile C krystallinske L-5-methyltetrahydrofolat calciumâMagnafolat®, som med succes har brudt det patentmonopol, Merck havde opretholdt i folatindustrien i over 10 år og blev nr. 2 i verden, men nr. 1 i Kina.

Førende folatrevolution
I 2014 stod over for en kæmpe udfordring igen og lancerede et stort emne, der vil påvirke hele folatindustrien - en fatal ulempe ved folinsyre i fødselsdefekter.
I februar 2021 lakker alle eksperimenter mod enden, det studie vil fuldstændig bryde folks tidligere opfattelse af folinsyre og ikke udelukke, at brugen af ​​folinsyre i graviditeten er ved at være slut.

Innovation er altid i gang
Over 16 år har vi altid leveret ekstremt sikkert og rent L-methylfolat til graviditet og spædbørn. Bortset fra eksisterende applikationer, udforsker Jinkang Pharma løbende nye anvendelser af Magnafolate®i menneskers sundhed.
Med stolthed har vi været førende inden for L-methylfolat-området på verdensplan nu

Tidslinje

Vores rejse

  • 2007
  • 2012
  • 2016
  • 2017
  • 2021

Begyndte at fokusere på undersøgelsen af ​​aktivt folat

Vores historie startede faktisk i 2007, da methylfolat er for aktivt til at blive opbevaret. âHvordan får man folat til at være stabilt? â blev et globalt problem, så satte Dr. Cheng He og hans team sig for at løse dette problem. Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co., Ltd. blev grundlagt i 1976.

Magnafolat®Var født

I 2012 udviklede Jinkang Pharma den reneste og mest stabile patenterede C Krystallinske form af Calcium Salt L-5-Methyltetrahydrofloat (L-5-MTHF Ca) på planeten med registreret varemærke Magnafolate®, som viser den unikke C-krystalform, mere snæver og ensartet partikelstørrelsesfordeling, højere opløselighed, lettere at blive absorberet og bedre stabilitet under stuetemperatur i 36 måneder. Uden tvivl er det et markant spring inden for methylfolat.

Få professionel regulatorisk certificering

I 2016, Magnafolate®var godt godkendt i FDA NDI 920, GRAS, EFSA, JECFA og etc.Og 61 patenter blev anvendt.

Magnafolat®Tog hurtigt markedet.

Magnafolat®har eksporteret til snesevis af lande i Nordamerika, Europa, Brasilien og etc., og får fremragende ry og popularitet på dette område.

En leder og udvikler af standarder for fødevaretilsætningsstoffer for 6S-5-methyltetrahydrofolatcalcium i Kina

Jinkang Pharma er blevet producenten af ​​L-methylfolat nr. 2 i verden, nr. 1 i Kina, førende og sætter standarder for denne branche. Vær opmærksom på mere vidunderligt.

Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP