Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat Introduktion og globale producenter

Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat er en vigtig farmaceutisk ingrediens, der er meget udbredt i kosttilskud og lægemidler. Det er et derivat af vitamin B9 (folinsyre), også kendt som den aktive form af folat. På grund af dets vigtige metaboliske og fysiologiske funktionsrolle i kroppen, bruges det i vid udstrækning til at behandle anæmi, folinsyremangel og til at forhindre en række neurologiske mangler og følelsesmæssig ustabilitet.
Calcium L-5-Methyltetrahydrofolate Introduction and Global
Der er ikke mange kendteproducenter af Calcium L-5-Methyltetrahydrofolati hele verden. Nedenfor kan du finde en velkendt producent af Calcium L-5-Methyltetrahydrofolate:

Kina Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co. Ltd. har været specialiseret i L-5-Methyltetrahydrofolat siden 2007.
I 2012 udviklede Jinkang Pharmaceuticals verdens reneste og mest stabile L-5-Methyltetrahydrofolat Calcium Salt C Krystallinsk patenteret produkt, registreret varemærke Magnafolate®, U.S. Patent No. 9.150.982 B2, European Union Patent No. EP2805952, Canada og Japan.
Fra 2012 til 2016 ansøgte Goldcom Hutchinson om og registrerede Magnafolate-patenter over hele verden. På nuværende tidspunkt ejer Jinkang Hesin den største patentgruppe af Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat i verden.
På nuværende tidspunkt er JKHX blevet nr. 1 producent af Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat i Kina, og har mere erfaring med at eksportere til Nordamerika, Europa, Brasilien og andre steder.
Fordel ved L-5-methyltetrahydrofolat-calciumingrediens: 
US FDA NDI 920 registrering
Selvbekræftet GRAS
Patenteret C-krystallinsk calciumsalt
Højeste niveau af L-5-methyltetrahydrofolat (>85)
Stabil ved stuetemperatur i 3 år, selv i zone IVB
Kosher, Halal, ISO22000.
Fødevareproduktionstilladelse mv.

Som konklusion er Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat et vigtigt kosttilskud og farmaceutisk ingrediens, og det er meget vigtigt at vælge en pålidelig leverandør.
Magnafolate Calcium L-5-methyltetrahydrofolate
Magnafolate® er et patentbeskyttet krystallinsk L-5-methyltetrahydrofolat calciumsalt (L-5-MTHF-Ca), som blev udviklet af JinKang Hexin i 2012.

Magnafolate® calcium L-5-methyltetrahydrofolat er sikrere, renere, mere stabilt og velegnet til en lang række mennesker, inklusive dem med MTHFR-genmutationer. Calcium L-5-methyltetrahydrofolat behøver ikke at blive metaboliseret i kroppen og kan absorberes direkte.
Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP