Sådan får du nok calcium L-5-methyltetrahydrofolat (aktivt folat)

How to Get Enough Calcium L-5-Methyltetrahydrofolate


For at sikre tilstrækkeligcalcium L-5-methyltetrahydrofolat(aktivt folat) indtag, kan du tage følgende trin:


Diverse kost: Spis fødevarer rig på grønne bladgrøntsager (såsom spinat, grønkål), bælgfrugter, nødder og æg for at øge folinsyreindtaget.


Kosttilskud: Til gravide, ældre og personer med særlige ernæringsmæssige behov kan folinsyretilskud anbefales af en læge.


Calcium L-5-methyltetrahydrofolat (aktiv folinsyre) er et af de vigtige vitaminer, der er nødvendige for at opretholde et godt helbred og spiller en nøglerolle i DNA-syntese, produktion af røde blodlegemer, støtte til nervesystemet og kardiovaskulær sundhed. Ved at indtage en varieret kost og kosttilskud, når det er nødvendigt, kan du sikre dig, at du får nok folinsyre til at fremme en sund livsstil. Især for gravide kvinder er tilstrækkeligt folinsyreindtag afgørende for fosterets sunde udvikling.


Magnafolate Calcium L-5-methyltetrahydrofolate


Magnafolate® er et patentbeskyttet krystallinsk L-5-methyltetrahydrofolat calcium (L-5-MTHF-Ca) udviklet af JinKang Hexin i Kina i 2012.


Magnafolate® Calcium L-5-methyltetrahydrofolat er sikrere, renere, mere stabilt og velegnet til en bred vifte af mennesker, inklusive dem med MTHFR-genmutationer. Calcium L-5-methyltetrahydrofolat behøver ikke at blive metaboliseret i kroppen og kan absorberes direkte.



Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP