Calcium L-5-methyltetrahydrofolate leverandør -Magnafolate

Magnafolat® er et patentbeskyttet krystallinsk L-5-methyltetrahydrofolat calcium (L-5-MTHF-Ca), udviklet af Jin Kang Hexin i Kina i 2012.

Calcium L-5-methyltetrahydrofolater en vigtig ernæringsingrediens, der er meget udbredt i modermælkserstatning, sundhedsprodukter, lægemidler og andre områder. Som leverandør af L-5-methyltetrahydrofolat calciumingrediensproduktion er vi forpligtet til at levere høj kvalitet og pålidelige ingrediensforsyningstjenester til vores kunder.
Calcium L-5-methyltetrahydrofolate
Vores virksomhed bruger den mest avancerede produktionsteknologi og -udstyr og anvender et strengt kvalitetsstyringssystem for at sikre, at vores L-5-methyltetrahydrofolat-calciumingredienser opfylder de højeste kvalitetsstandarder.
Magnafolat® er godt anerkendt af FDA i NDI 920, modtog GRAS-akkreditering i 2016, modtog Halal, Kosher, ISO22000 og andre certificeringer.

Vores salgsteam har brancheerfaring og ekspertise til at levere det mest passende produktvalg og teknisk support til vores kunder. Vores veletablerede supply chain management system muliggør rettidig levering af råvarer og tilbyder fleksible emballage- og distributionsløsninger, der opfylder behovene hos vores forskellige kunder.
Calcium L-5-methyltetrahydrofolate supplier
Som ingrediensproducent af L-5-methyltetrahydrofolat calcium, leverer vi sikrere, renere og mere stabil L-5-methyltetrahydrofolat-calcium til en bred vifte af mennesker, inklusive dem med MTHFR-genmutation. L-5-methyltetrahydrofolat-calcium behøver ikke at blive metaboliseret i kroppen og kan absorberes direkte.
Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP