Magnafolate® mødtes hos Vitafoods

Magnafolat® Calcium L-5-methyltetrahydrofolat har fået stor opmærksomhed som en ny ernæringsingrediens og blev for nylig udstillet på Vitafoods udstilling i Europa.

Som en naturlig form for vitamin B9,calcium L-5-methyltetrahydrofolatanses for at være en højere kvalitet og mere effektiv ernæringsingrediens, da den metaboliseres og absorberes mere effektivt i kroppen end traditionel folinsyre.
Magnafolate® met at Vitafoods
Magnafolat® er et calcium L-5-methyltetrahydrofolat specielt udviklet af Lianyungang JinKang He Xin Pharmaceutical Co Ltd, Kina. Produktet er unikt ved, at det bruger en patenteret teknologi, der tillader calcium L-5-methyltetrahydrofolat at kombinere med calcium for at danne en mere stabil og letoptagelig forbindelse. Magnafolat® er mere biotilgængelig end konventionelle folinsyretilskud og er mere effektiv til at øge folinsyreniveauet i kroppen, hvilket resulterer i en mere positiv indvirkning på helbredet.

Hos Vitafoods, Magnafolate® L-5-methyltetrahydrofolat-calcium tiltrak mange besøgendes opmærksomhed.

Magnafolat er det unikke patentbeskyttede C-krystallinske Calcium L-5-methyltetrahydrofolat(L-5-MTHF Ca), som kan få det reneste og mest stabile bioaktive folat.

Magnafolat kan absorberes direkte, ingen metabolisme, velegnet til alle slags mennesker inklusive MTHFR-genmutation. Mens mad folat og folinsyre skal gennemgå flere biokemiske omdannelser i kroppen for at blive L-5-MTHF.
Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP