Certifikat for analyse af calcium L-5-methyltetrahydrofolat

Calcium L-5-methyltetrahydrofolat er en almindeligt anvendt nutraceutisk ingrediens, hvis kvalitet og renhed er afgørende for effektiviteten af ​​det nutraceutiske. Den følgende analyse af ingrediensen til sammensætningen afCalcium L-5-methyltetrahydrofolatvil blive indberettet.

For det første blev prøven af ​​calcium L-5-methyltetrahydrofolat undersøgt for udseende og fundet at være et hvidt eller lignende hvidt pulver uden lugt. Efter yderligere kemisk testning og instrumentel analyse fandt vi ud af, at hovedbestanddelen af ​​prøven var calcium L-5-methyltetrahydrofolat, hvis kemiske struktur var C20H23CaN7O6.

Vi analyserede prøven yderligere for kvalitet og renhed. Resultaterne af masseanalysen viste, at prøvens relative molekylvægt var 497,52, hvilket var i overensstemmelse med den teoretiske relative molekylvægt af calcium L-5-methyltetrahydrofolat. Desuden var indholdet af prøven 98,5%, hvilket opfyldte industristandarden. Renhedsanalysen viste, at prøven var fri for tungmetaller, mikroorganismer og andre urenheder og opfyldte farmakopéstandarden.

Samlet set har vi gennemført en omfattende analyse og test af råmaterialet til sammensætning afcalcium L-5-methyltetrahydrofolatog fandt ud af, at dens kemiske struktur, kvalitet og renhed opfyldte industri- og farmakopéstandarder. Dette giver en stærk garanti for produktionen af ​​sundhedsprodukter og en mere pålidelig garanti for forbrugernes sundhed.

Hvis du har brug for et mere komplet analysecertifikat for L-5-methyltetrahydrofolat, kontakt venligst info@magnafolate.com
Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP