Kemisk struktur af calcium L-5-methyltetrahydrofolat

Calcium L-5-methyltetrahydrofolat(L-5-MTHF-Ca) er et vigtigt bioaktivt molekyle, der har en række fysiologiske funktioner i den menneskelige krop, herunder involvering i proteinsyntese, DNA-reparation og neurotransmittersyntese.

Den kemiske struktur af L-5-MTHF-Ca er som følger:
Chemical structure of calcium L-5-methyltetrahydrofolate
Som det kan ses, består L-5-MTHF-Ca af tre hovedkomponenter: methyleret tetrahydrofolat, den venstredrejende isomer og calciumionen. Methyleret tetrahydrofolat er et vitamin B9-derivat bestående af p-aminobenzoesyre med en methylgruppe og glutarsyre, som kan reduceres til tetrahydrofolat i kroppen og dermed deltage i cellulære metaboliske processer. Den venstredrejende isomer er et molekyle, hvis stereo-konfiguration er venstredrejende i naturen og er strukturelt forskellig fra den højredrejende isomer, men de har nøjagtig den samme kemiske formel. Calciumion er en vigtig uorganisk ion, som har en række fysiologiske funktioner i kroppen, såsom opretholdelse af knoglesundhed og neuromuskulær transmission.

Strukturen afL-5-MTHF-Cagiver den en god biotilgængelighed og bioaktivitet, hvilket gør den i stand til at deltage effektivt i metaboliske processer i kroppen og at have forebyggende og terapeutiske effekter på en lang række sygdomme. Som et resultat er det blevet meget brugt i lægemidler og nutraceuticals.

Magnafolate

Magnafolat er det unikke patentbeskyttede C krystallinske L-5-Methyltetrahydrofolat Calcium salt (L-5-MTHF Ca), som kan få det reneste og mest stabile bioaktive folat.

Magnafolatkan absorberes direkte, ingen metabolisme, velegnet til alle slags mennesker inklusive MTHFR-genmutation.
Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP