Folinsyre til mennesker har brug for en hurtig opgradering

Mennesker har en meget lavere kapacitet til at omsætte folinsyre (FA) end andre dyr i naturen og er påvirket af dihydrofolatreduktase (DHF), som kun er 1/56 af rotters kapacitet og meget lavere end andre pattedyr i naturen, hvilket gør det er vanskeligt at opnå tilstrækkelig folinsyre fra den syntetiske folinsyrevej.


Aktiviteten af ​​enzymet 5,10-methylentetrahydrofolatreduktase varierer mellem etniske grupper, regioner og aldre, hvilket resulterer i forskelle i evnen til at metabolisere folat, og CT- og TT-grupper har lav enzymaktivitet og er ude af stand til fuldt ud at metabolisere indtaget folinsyre (FA) ) til levende 5-methyltetrahydrofolat, hvilket er virkelig nyttigt, hvilket resulterer i udbredt folatmangel hos mennesker.


Syntetisk folinsyre (FA) tilskud over en tærskeldosis (200 μg) vil resultere i cirkulerende umetaboliseret FA, og akkumulering af umetaboliseret FA ved kronisk oversupplementering vil reducere den naturlige dræbercelleimmunrespons.
Da mennesker er svage i forhold til syntetisk folinsyre, er der et presserende behov for god folinsyre, der ikke er begrænset af dihydrofolatreduktase (DHF) og 5,10-methylentetrahydrofolatreduktase (MTHFR) og ikke producerer umetaboliseret folinsyre.

Magnafolat® er et nøgleprodukt af det aktive stofskifte af syntetisk folinsyre, hovedbestanddelen af ​​naturlig folinsyre, og absorberes direkte uden metabolisme, hvilket undgår ophobning af uomsat folinsyre.

Magnafolat er det unikke patentbeskyttede C-krystallinske Calcium L-5-methyltetrahydrofolat(L-5-MTHF Ca), som kan få det reneste og mest stabile bioaktive folat.
Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP