Hvad er aktivt folat

Aktiv folat, også kendt som methylfolat eller 5-MTHF (5-methyltetrahydrofolat), er en bioaktiv form for folat, der er naturligt til stede i den menneskelige krop og er afgørende for mange metaboliske processer. Folat er et B-vitamin, der spiller en afgørende rolle i cellevækst og -udvikling, DNA-syntese og produktionen af ​​røde blodlegemer.

Folinsyre er den syntetiske form for folat, der almindeligvis findes i kosttilskud og berigede fødevarer. Folinsyre skal dog omdannes til sin aktive form, 5-MTHF, for at blive udnyttet af kroppen.

Nogle mennesker har en genetisk variation, der reducerer deres evne til at omdanne folinsyre til aktivt folat, hvilket kan føre til en mangel. At tage tilskud af aktivt folat kan være gavnligt for disse personer, såvel som gravide kvinder og dem med visse medicinske tilstande, der påvirker folatmetabolismen.
What is active folate
Magnafolat er den unikke patentbeskyttede C-krystallinskeCalcium L-5-methyltetrahydrofolat(L-5-MTHF Ca) som kan få det reneste og mest stabile bioaktive folat.

Magnafolat kan absorberes direkte, ingen metabolisme, velegnet til alle slags mennesker inklusive MTHFR-genmutation. Mens mad folat og folinsyre skal gennemgå flere biokemiske omdannelser i kroppen for at blive L-5-MTHF.
Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP