Hvad er Calcium L-5-methyltetrahydrofolat? Hvad er leverandørerne?

Calcium L-5-methyltetrahydrofolat, ofte forkortet som L-MTHF-Ca, er en biologisk aktiv form for folinsyre, der i vid udstrækning anvendes i kosttilskud og medicinske anvendelser. Det er en af ​​de aktive former for folinsyre og er tæt forbundet med fysiologiske processer i kroppen.


Calcium L-5-methyltetrahydrofolat spiller en nøglerolle i den menneskelige krop. Det er nødvendigt for celledeling og DNA-syntese. Da kroppen ikke er i stand til at syntetiserecalcium L-5-methyltetrahydrofolatalene skal det opnås gennem kosten eller i form af kosttilskud. Folinsyre er især vigtig under graviditet og spiller en afgørende rolle i den normale udvikling af det føtale neuralrør, der hjælper med at forhindre neuralrørsdefekter såsom spina bifida.

What is Calcium L-5-methyltetrahydrofolate? What are the suppliers

Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat spiller en vigtig rolle i kroppen som den aktive form for folinsyre. Når man vælger en leverandør, bør man overveje faktorer som kvalitet, renhed, stabilitet, eksporterfaring, patenter osv. af Calcium L-5-Methyltetrahydrofolate Ingredients for at sikre, at de vælger det rigtige produkt til deres behov.


Kina Lianyungang Jinkang Hexin Pharmaceutical Co. Ltd. har været specialiseret i L-5-Methyltetrahydrofolat siden 2007.

I 2012 udviklede Jinkang Pharmaceuticals verdens reneste og mest stabile L-5-Methyltetrahydrofolat Calcium Salt C Krystallinsk patenteret produkt, registreret varemærke Magnafolate®, U.S. Patent No. 9.150.982 B2, European Union Patent No. EP2805952, Canada og Japan.

Fra 2012 til 2016 ansøgte Goldcom Hutchinson om og registrerede Magnafolate-patenter over hele verden. På nuværende tidspunkt ejer Jinkang Hesin den største patentgruppe af Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat i verden.

På nuværende tidspunkt er JKHX blevet nr. 1 producent af Calcium L-5-Methyltetrahydrofolat i Kina, og har mere erfaring med at eksportere til Nordamerika, Europa, Brasilien og andre steder.

Fordel ved L-5-methyltetrahydrofolat-calciumingrediens:

US FDA NDI 920 registrering

Selvbekræftet GRAS

Patenteret C-krystallinsk calciumsalt

Højeste niveau af L-5-methyltetrahydrofolat (>85)

Stabil ved stuetemperatur i 3 år, selv i zone IVB

Kosher, Halal, ISO22000.

Fødevareproduktionstilladelse mv.

Magnafolate Calcium L-5-methyltetrahydrofolate


Magnafolate® er en patentbeskyttet krystallinskL-5-methyltetrahydrofolat-calciumsalt(L-5-MTHF-Ca), som blev udviklet af JinKang Hexin i 2012.


Magnafolate® calcium L-5-methyltetrahydrofolat er sikrere, renere, mere stabilt og velegnet til en lang række mennesker, inklusive dem med MTHFR-genmutationer. Calcium L-5-methyltetrahydrofolat behøver ikke at blive metaboliseret i kroppen og kan absorberes direkte.



Magnafolate® Calcium L-5-methyltetrahydrofolat - du kan stole på det.



Lad os tale

Vi er her for at hjælpe

Kontakt os
 

展开
TOP